U gebruikt een verouderde browser. Update uw browser om uw internet ervaring en veiligheid te verbeteren, meer info.

Uw gas of houthaard winterklaar

De laatste warme zonnestralen zijn verdwenen en hebben plaats gemaakt voor vallende bladeren, regen en wind. Het is herfst. Deze gure maanden worden sfeervol en gezellig als u knus voor de haard kunt zitten.

Voor elke gas en houthaard is het belangrijk dat er onderhoud wordt gedaan. Waarom is dit belangrijk? Gegarandeerd een veilig gebruik van uw haard. Uw haard gaat langer mee. Minder kans op storingen. Hierdoor kunt u onbezorgd genieten van een sfeervol haardvuur. Bij Lavu raden wij u aan om de twee jaar u haard te laten onderhouden.

Eigenzinnig en toegankelijk, geeft de haard je een thuisgevoel, de plek waar je het liefste bent. Een haard met een vuurpartij is dan meteen het gezelligste plekje in huis. De uitstraling van vuur geeft geborgenheid en versterkt het samenzijn. Gezellig samen rondom de haard zitten en genieten van de dansende vlammetjes.

In onze showroom kunt u rustig bekijken bij welke haard u het beste gevoel krijgt. Heeft u speciale wensen? Er is van alles mogelijk. Wij helpen u graag uw winteravonden extra gezellig te maken!