U gebruikt een verouderde browser. Update uw browser om uw internet ervaring en veiligheid te verbeteren, meer info.

Laat u inspireren

Hout uit Noord-Europa. Duurzaam design door de combinatie van authentieke materialen met strakke, moderne elementen getuigt van vernieuwing zonder afbreuk te doen aan onze rijke geschiedenis. Eikenhout staat bij ons centraal en kan in verschillende varianten als duurzaam product in een interieur worden toegepast. Enerzijds door het upcyclen van oude balken en anderzijds door ook nieuwe eikenbomen te verwerken.

Authenticiteit

Authenticiteit

Het verleden kunnen we een stuk doen herleven door deze oude materialen een nieuwe bestemming te geven. In een vorig leven heeft deze grondstof dienst gedaan in treinen. Deze geven nieuw leven in uw interieur.

Puurheid

Puurheid

Voor Oak Natural worden enkel zorgvuldig geselecteerde eiken gebruikt, afkomstig uit streng gecontroleerde groeizones in Kroatië.

Mannelijkheid

Mannelijkheid

Eiken Havana straalt pure mannelijkheid uit. Door het Kroatisch eiken in de kern te roken verkrijgt het een stoere uitstraling met een klasse vol karakter. Het traditionele rookproces en de typische eigenschappen van eikenhout zorgen voor een krachtige look.

Een haard als sfeermaker in huis

De haard staat voor sfeer en warmte in elk huis. Op een koude winteravond of een druilige herfstdag is het heerlijk om lekker binnen te blijven en te genieten van de warmte bij de haard. Een comfortabele plaats om op te zoeken. Heeft u nog geen haard in uw interieur en wilt u genieten van de gezelligheid van een haard? Kies de haard die bij de stijl van uw interieur past.