U gebruikt een verouderde browser. Update uw browser om uw internet ervaring en veiligheid te verbeteren, meer info.

Schouwen

                                                                                                    Basalt is de "koningin van de stenen"

De hele Italiaanse steen Basalt wordt gebruikt en heeft overal de voorkeur van decoreren. Made in Italy sober, elegant en sterk. Basalt is een unieke steen in schoonheid, kleur en weerstand. De eerste keuze van de beste architecten, ontwerpers en decorateurs die altijd de voorkeur aan architectonische en milieuprojecten van grote waarde creëren. Landschap en cultuur Basalt is de “koningin van de stenen”. De edelste vertegenwoordiger van de Italiaanse smaak en authenticiteit.

Basaltina is een volledig Italiaans bedrijf sinds de jaren twintig die meer dan 75 gespecialiseerde elementen telt. In deze harmonieuze structuur zijn de mensen die het verschil maken met toewijding aan het creëren van de waarde van Basalt. Gezien de waarde succesvol in de markt is Basalt een uniek product in de wereld. Alleen Basalt is Basalt. Geen steen heeft deze kleur deze schaduw deze compositie. Geen enkel ander bedrijf heeft dit hart. Basalt veredelt elk oppervlak, elke decor. Het versterken van de stad, het veroveren van de straten het ondertekenen van de geschiedenis. De geschiedenis van Basalt in het binnenland van Viterbo hebben de oude Romeinen op grote schaal gebruikt om te bouwen aan macht voortbouwend op het wonder van een onsterfelijke rijk. Dat bestaat uit brede straten en solide majestueuze monumenten. Basalt met zijn kenmerkende horizontale gelaagdheid is het symbool van soberheid van traditie en elegantie. Overal in de wereld waar sprake is van Made in Italy is Basalt. Grote namen en internationale projecten. Basalt in het hart van de stad het centrum van het leven.. Basalt is de hoofdpersoon van de tijd.

De schouw als warm hart

De schouw staat voor sfeer en warmte. Een comfortabele plaats in huis, een plek om op te zoeken. De uitstraling van vuur geeft geborgenheid en versterkt het samenzijn. Genieten van de warmte en de schoonheid van het stenen kunstwerk. Een gebeeldhouwd meubel wat naar wens is gemaakt en uw huis voorziet van een geheel eigen karakter. Eigenzinnig en toegankelijk, een thuisgevoel. Een plek die leeft in de ruimte waar je woont. Een schouw met vuurpartij is dan meteen, voor iedereen, het gezelligste plekje in uw huis!