U gebruikt een verouderde browser. Update uw browser om uw internet ervaring en veiligheid te verbeteren, meer info.

Lavu Haarden en Kachels

LaVu is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van haarden en kachels, aangepast aan uw interieurwensen. Speciale projecten en eigen ontwerpen van klanten worden door ons geproduceerd en geïnstalleerd. Begonnen in de meubelbranche en werkzaam met hout, maken we inmiddels met veel verschillende materialen van elke haard een meubelstuk voor vele interieurs.

In de jaren '80 begonnen met mijn vader, maakten we in bestaande openhaarden door onszelf geproduceerde eiken plateaus, ingelegd met prachtige tegels. In de jaren '90 begint de zaak op te bloeien en beginnen we met natuurstenen schouwen, met klassiek of nostalgisch uiterlijk, geselecteerd op kwaliteit. Ook dezen worden door onszelf op traditionele wijze vakkundig geïnstalleerd. Rond het jaar 2000 vestig ik mijn bedrijf in ons huidige pand aan de Eperweg in 't Harde, waar ik samen met mijn vrouw de projecten creëer, en tot een mooi eindresultaat maak.

Op dit moment zijn er vele nieuwe ontwikkelingen omtrent de haard, wat we graag combineren met mooi design. De kracht van ons bedrijf is de jarenlange ervaring, het werken met hoogwaardige materialen, en altijd streven naar een perfect eindresultaat.

Lammert Pleiter.

Een haard als sfeermaker in huis

Bij Lavu kunt u voor diverse haarden, kachels en schouwen terecht. Alle van goede kwaliteit, in elk gewenst formaat, passend bij uw eigen stijl. Creëer de sfeer die u wenst in huis met een stijlvolle haard. Liever geen last van as, rook en roet? U heeft bij ons ook genoeg keuze uit gas- en elektrische haarden. Van alle gemakken voorzien. Zo kan iedereen genieten van de voordelen van een haard.