U gebruikt een verouderde browser. Update uw browser om uw internet ervaring en veiligheid te verbeteren, meer info.

Frescolori

Frescolori een uniek natuurproduct in combinatie met vakmanschap.Het antwoord op de vraag naar een eigentijdse wandafwerking. Daarnaast is Frescolori schrob, kras- en slagvast en in nagenoeg iedere kleur beschikbaar. Het is een exclusief product dat speciale aandacht heeft voor duurzaamheid en onderhoudsgevoeligheid. Door deze exclusiviteit is het ook een prijzig product. Van stoere betonlook tot traditioneel Italiaans stucwerk. Door kleur en materiaalgebruik in combinatie met het vakmanschap van de stukadoor zijn er tal van mogelijkheden in verschillende woon- en leefstijlen.

Betonlook Frescolori is een kalkpleister die bijna geheel uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Door het gebruik van de hoogwaardige grondstoffen waaronder kalk, marmerpoeders en granulaten is hierdoor een grote diversiteit aan structuren te creëren. Hierdoor krijgt u een betonlookpleister welke geheel is af te stemmen op uw wensen. Doordat er een groot scala aan kleuren te realiseren is kan de pleister op elk interieur afgestemd worden. Frescolori is toe te passen in alle vertrekken waaronder ook de keuken en badkamer. De pleister kan worden afgewerkt met een finisher naar kleur.

Metallic sierpleister is een wandstyling voor elk interieur. De metallic sierpleister is een decoratieve toepassing die het licht verstrooid. Dit veroorzaakt een letterlijk schitterend effect dat een wand tot leven doet komen. De Metallic sierpleister is in 14 metallic kleuren te verkrijgen.